Termeni si ConditiiVa rugam cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site. Si prin utilizarea acestui site, tu utilizatorul esti de acord si te supui urmatorilor termeni de utilizare.

I. Produse
iSalary Romania este o solutie eficienta si la indemana datorita careia puteti castiga bani lucrand online de acasa. Acest produs va furnizeaza cunostinsele necesare despre marketingul afiliat prin mijlocul tutorialelor video prezentand totul atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Datorita iSalary Romania puteti sa va imbunatatiti usor si rapid standardul de viata si sa aveti mai mult timp pentru familie si prieteni.

II. Preturi si promotii
Toate preturile de pe acest site sunt finale. In cazul unei promotii aflate in desfasurare, clientii nostri vor putea beneficia de reduceri de preturi la produsele oferite introducand un cod promotional furnizat. Preturile produselor se pot modifica fara notificare prealabila. Cumparatorilor le va fi perceput pretul produsului valabil in momentul achizitionarii.

III. Comenzi
Produsul este disponibil doar la magazinul online prin completarea formularului de comanda. Este necesara completarea tuturor campurilor. Orice comanda este apelata telefonic pentru confirmare acesteia. O comanda neconfirmata telefonic nu este onorata.

IV. Livrarea
Livrarea este gratuita. Comenzile vor fi livrate prin curier in termen de 24 de ore lucratoare de la data confirmarii telefonic a comenzii. Daca produsele comandate nu sunt disponibile pe stoc vom anunta clientul. Nu suntem responsabili pentru nici o intarziere sau nereusita de a ne respecta obligatiile, in cazul in care intarzierea sau nereusita este rezultatul unor evenimente sau circumstante aflate in afara controlului nostru rezonabil. Factura fiscala este expediata o data cu coletul si se afla in interiorul acestuia.

V. Anulari/Politica de returnare
Clientii nostri au toate drepturile mentionate in Legea protectiei consumatorului (LPC). Cererile pentru returnari sau anulari se transmit prin e-mail: office@isalary.ro. In cerere, clientul trebuie sa specifice motivul acesteia. Returnarea se face in 60 de zile de la data in care clientul a primit si semnat la curier pentru primirea coletului. Pentru a nu profita in mod incorect de politica de returnare, clientul trebuie sa furnizeze dovezi ca produsul a fost utilizat in urmatoarele modalitati:
 • Sa trimita toate linkurile postate.
 • Sa furnizeze adresa sitului web finalizat, daca exista unul.
In cazul neindeplinirii acestor conditii ne rezervam dreptul de a nega cererea de returnare a produsului.

VI. Inlocuirea produselor cumparate sau anularea
In acest caz toate costurile de livrare si orice posibila diferenta de pret dintre noul si vechiul produs sunt platite de cumparator.

VII. Obligatiile si drepturile vanzatorului

Obligatii:
 • Sa respecte in mod strict Legea protejarii datelor.
 • Sa protejeze datele personale ale clientilor nostri.
 • Sa livreze produsele comandate in perioada specificata la adresa mentionata.
Drepturi:
 • Avem dreptul sa nu livram produsele comandate, daca adresa furnizata nu este valida sau nu exista.
 • Nu suntem responsabili pentru informatiile specificate de catre producator.
VIII. Obligatiile si drepturile cumparatorului

Obligatii:
 • Sa furnizeze un numar de telefon, adresa e-mail si adresa.
 • Sa plateasca pretul bunurilor comandate.
 • Sa fie disponibil sau sa se asigure ca cineva ii poate reprezenta la momentul livrarii.
 • Sa nu prefabrice comenzi.
 • Sa nu falsifice recenzii ale produselor si sa nu furnizeze informatii false.
Drepturi:
 • Clientul are dreptul sa primeasca bunurile comandate in termenii specificati.
 • Clientul are dreptul sa refuze bunurile livrate in timp de 7 (sapte) zile lucratoare, conform legii protectiei consumatorului.
 • Clientul are dreptul sa returneze produsul in 60 de zile de la primirea coletului in cazul in care doreste returnarea banilor.
IX. Modificari la termeni si conditii
Avem dreptul de a modifica termenii si conditiile in orice moment, insa acest drept nu afecteaza termenii si conditiile existente, acceptate de cumparator dupa efectuarea unei comenzi.
Va rugam sa verificati periodic sectiunea site-ului ce prezinta modificari ale termenilor si conditiilor.